Behangloods & duurzaamheid

 

We vinden het heel belangrijk om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Daarom voldoen onze producten aan de hoogste eisen voor ecologisch verantwoord produceren. Zo wordt voor het behang uitsluitend FSC® gecertificeerd papier uit duurzame bosbouw gebruikt en zijn alle inkten op waterbasis en vrij van oplosmiddelen.

 

FSC certificering Behangloods

FSC®-gecertificeerd

Behangloods is een FSC®-gecertificeerd bedrijf. De Forest Stewardship Council® (FSC) is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer en geeft certificaten af voor verantwoordelijk geproduceerde houtproducten. Het beheer van de bossen en de volledige productieketen tot het eindproduct worden daarvoor getoetst aan de strenge ecologische, sociale en economische criteria van FSC®. Door alleen FSC®-gecertificeerd behang te verkopen, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze bossen wereldwijd.  

Wil je meer weten over onze FSC®-gecertificeerde producten neem dan gerust contact met ons op. We zijn gecertificeerd onder licentienummer FSC®-C016391.