Verzenden & retourneren

 

Levering

Wanneer je een bestelling voor 15:00 uur plaatst en het door jou bestelde behang op voorraad is, wordt de bestelling doorgaans dezelfde werkdag verstuurd. 
Let op!: De levertijd voor fotobehang is gemiddeld 5-7 werkdagen.


De status van een bestelling kun je bekijken in je persoonlijke account. Zodra de bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een link waarmee je het verzendproces kunt volgen.


Je kunt je bestelling thuis of ergens anders laten bezorgen. GLS bezorgt van maandag tot en met zaterdag (met uitzondering van feestdagen) tijdens kantooruren. Mocht je niet thuis zijn op het moment van bezorging dan laat de bezorger een briefje voor je achter.


Retourneren

Als je niet tevreden bent of het product voldoet niet aan je verwachtingen, dan kun je het product binnen 30 dagen vanaf de dag dat je de bestelling hebt ontvangen retourneren. Wij stellen geen moeilijke vragen en geven geen vervelende tegoedbonnen. Je krijgt de waarde van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt. Alleen de verzendkosten voor de geretourneerde artikelen zijn voor eigen rekening.


Zorg ervoor dat de artikelen in originele staat verkeren en goed verpakt zijn, zodat ze niet kunnen beschadigen tijdens het transport. Artikelen die niet in oorspronkelijke staat verkeren, gebruikt of beschadigd zijn kunnen we niet terugnemen. Vul het retourformulier in en voeg deze toe aan je retourzending. Je vindt het retourformulier bij je geleverde bestelling. 

Je kunt de artikelen retourneren naar het volgende adres:

The Design Department
Staalsteden 31
7547 TA Enschede
Nederland