zelfklevende eco-leer tegels hexagon donkerbruin van Origin Wallcoverings - 357263

zelfklevende eco-leer tegels hexagon donkerbruin van Origin Wallcoverings - 357263

maat
1 m²
per m²
Tijdelijk nog slechts 1 m² op voorraad.
wat kan je verwachten:
  • gratis verzending in NL vanaf € 75
  • snelle levering
  • eenvoudig retourneren
  • 30 dagen bedenktijd

Productbeschrijving

Verrijk je muren met onze stijlvolle Luca Vellucci hexagon wandtegels in donkerbruin. Deze prachtige eco-leren wandtegels zijn stuk voor stuk uniek waardoor je schitterende wanden creëert met een speciaal en eigen karakter. De rijke structuur geeft het eco-leer een hoog “aaibaarheidsgehalte”en zorgt voor een onmiskenbaar luxueuze en warme sfeer. De Luca Vellucci leder tegel is niet alleen een lust voor het oog, hij zorgt ook voor een verbeterde akoestiek.

1 Pakket bestaat uit 19 tegels van 25 x 25 cm en daarmee kun je ca. 1 m² wand bekleden.

De Luca Velluci wandtegel is gemaakt van 70% gerecycled leer met een toplaag van polyester. Gerecycled leer bestaat uit restjes die overblijven na de fabricage van leerproducten; materiaal dat normaal gesproken verloren zou gaan. Deze restanten worden vermalen en gemixt met polyester, waardoor er een nieuwe, zeer sterke en duurzame leersoort ontstaat.

De Luca Velluci lederen wandtegels zijn voorzien van een zelfklevende lijmlaag, waardoor ze gemakkelijk aan te brengen zijn. Laat het leer minstens 24 uur acclimatiseren. Zo voorkom je vervorming van het leer na plakken. Het is belangrijk dat de muur glad en vetvrij is voordat je de tegels bevestigt. Verwijder het folie van de achterkant, zodat de lijmlaag vrijkomt en je de tegel kunt plakken. Bij donkergekleurde wandtegels adviseren we om de ondergrond in een gelijke kleur te schilderen. Zo zijn eventuele naden minder goed zichtbaar.

Wanneer je de Luca Velluci eco-leren tegels wil toepassen op een openhaard is het belangrijk dat de schouw/schoorsteen goed geïsoleerd is en niet warm wordt. De lijmlaag van de Luca Velluci wandtegels heeft namelijk een beperkte warmteresistentie. Ook de luchtstroom is bepalend voor de hechting van de tegels. Pas de eco-leren tegels daarom alleen toe op een goed trekkende haard waarbij de warmte niet om de haard heen slaat.


Afmetingen

De afmetingen van deze zelfklevende eco-leer tegels zijn 1 m² (breedte x lengte).


Behangen

Deze zelfklevende eco-leer tegels van Origin Wallcoverings is zelfklevend, waardoor deze zelfklevende eco-leer tegels makkelijk aangebracht kan worden. Je hebt geen lijm nodig.


100% milieuvriendelijk in Nederland gemaakt

Deze eco-leren wandtegels zijn gemaakt van 70% gerecycled leer en 30% polyester.


Toepassing en gebruik

Deze zelfklevende eco-leer tegels is perfect voor de decoratie van eenslaapkamer, een woonkamer of een studeerkamer.


Berekenen hoeveel zelfklevende eco-leer tegels je nodig hebt

Wil je weten hoeveel zelfklevende eco-leer tegels je voor jouw kamer nodig hebt? De handige calculator op deze pagina rekent snel voor je uit hoeveel zelfklevende eco-leer tegels je nodig hebt. Je hoeft hiervoor alleen de afmetingen van jouw kamer in te vullen.


Een proefstaal bestellen

Wil je een proefstaal van deze zelfklevende eco-leer tegels (357263) ontvangen, zodat je de kleur, het materiaal en het oppervlakte-effect van deze zelfklevende eco-leer tegels eerst thuis met eigen ogen kunt bekijken? Klik op de knop 'Bestel een proefstaal' op deze pagina om direct een proefstaal te bestellen.


Bekijk deze zelfklevende eco-leer tegels in jouw kamer voordat je het koopt met de handige visualizer

Bij Origin Wallcoverings kan je deze zelfklevende eco-leer tegels eenvoudig in jouw kamer bekijken. Maak een foto van je kamer en je ziet direct hoe dit behang in jouw kamer eruit zal zien! Klik dan hier om deze zelfklevende eco-leer tegels op de website van Origin Wallcoverings met de visuzalizer in jouw kamer te bekijken.


Over Origin Wallcoverings

Met het hoogwaardige behang uit de collecties van het Nederlandse merk Origin – luxury wallcoverings creëer je een sfeervol, eigentijds en stijlvol interieur. De unieke en vernieuwende dessins, de rijke materialen en prachtige kleuren van het behang geven elke ruimte een warme en luxe uitstraling. Alle producten worden met liefde en aandacht voor design ontworpen en in eigen fabriek ambachtelijk in Nederland en duurzaam geproduceerd.

Productspecificaties

38 cm
recht, geen baan
70% gerecycled leer 30% polyester
zelfklevend, inlijmen niet nodig
goed lichtbestendig
licht afwasbaar
zelfklevend geen behanglijm nodig
1 m²

Misschien vind je deze artikelen ook leuk: